Bourgondisch tafelen in restaurant Backhuys

 

Ons doel de verloren keuken terug te halen en groot gebraad op passende wijze te serveren met “ oude” bij garnituren  als droge bonen, zoete appels, bruine bonen, erwtenpuree, kaantjes en donker bier.

Kortom als u o.a van bourgondisch en zeer ouderwets tafelen houd dan is een bezoek aan ons restaurant het zeker waard.

Bij ons is het mogelijk :

Speenvarken in zijn geheel gebraden en ook zo op tafel gebracht.

Kalfzadel  ook in 1 stuk gebraden en evenzo ook zo geserveerd.

Terug naar de keuken van goede gebraden braad stukken l voor minimaal 6 personen .,

De charme van een groot gebraad in zijn geheel geserveerd, waar men zich met vrienden /familie  zich goed aan kan doen dit in samen spel met goede wijn.

Spel regels voor een dergelijke dis

minimaal 6 personen

Gelieve 2 weken van te voren reserveren dit in verband met de bereiding.

prijs per couvert  vanaf 52,50

De verloren keuken

          

Het menu

Kaantjes met roggebrood en worstsoorten uit eigen keuken.

-

Haring ingelegd en geserveerd met salade en bijpassende roomsaus en aardappel.

-

Thee van het rund

-

Zwientje geheel gebraden erwtenpuree Van Gogh pieper en appel compote

-

Warme custard met slagroom en vanille ijs.