Zwien, Boekou en Hounder

Gans uit de oven    € 19,50

Ganzenbout, gepekeld, zacht gebroeid in de oven en geserveerd met een bijpassende saus en rode wijnstroop


Een slowbereiding van het lam  € 21,75

De lamsschouder…ontbeend, gepekeld en gesmoord in de oven  met rozemarijn en tijm op tafel gebracht met zijn eigen jus, bietenstroop en een crème van peterselie wortel


Hert der jacht niet ontkomen€ 23,75

 Gebakken hertenbiefstuk met stoofpeer, gebakken paddenstoelen, gepofte aardappel en pruimen compote van wilde pruimen uut Pekel afgemaakt met onze eigen jus en wijnstroop

 

Ome Loeks € 22,75

Gebakken paardenhaas-stake in duet met een slowbereiding van riblap van het rund , deze is zacht gebroeid in de uiensoep geserveerd met een taartje van polenta, jus de veaux en een speltstengel


Dik doun in ‘t Backhoes, Tournedos € 25,50

Gebakken tournedos van de haas met gekarameliseerde rode ui gebardeerd met spek, krokante knolselderijsnippers en tijmtomaat, afgemaakt met onze eigen jus , rode wijnstroop en appel-karamel compote


Hoaze van ‘t zwien, Varkenshaas € 19,50

Gegrilde varkenshaas gelardeerd met rozemarijn en geserveerd met een romige botersaus, tijmtomaat en paddenstoelen afgemaakt met een stroopje van biet


Broadstuk van boekou, Braadstuk van het rund  € 19,50

Een fijne slowbereiding van rund…deze keer van hals – onderrib, gepekeld en zacht gebroeid in zijn eigen jus met crème van peterselie wortel en onze Grunneger risotto van parelgort, truffel en paddenstoelen afgemaakt met saus van de botten


Kaalf mit rund, kalf op twee manieren  € 21,50

Onze slowbereiding van kalfswang deze keer gekonfijt in eendenvet en in samenspel met langzaam gesmoorde runderschenkel geserveerd met eigen jus van kalf en een crème van wortel