Voorgerechten


Carpaccio van kalf met salade, huisdressing, truffelroom van oesterzwam en gepofte paprika afgemaakt met huisgedroogde tomaat en een verse bieslook


Vegetarische salade met knipbrioche broodjes gegratineerd met geitenbrie en honing met, gepofte paprika, gemarineerde courgette, huisgedroogde tomaat en ingemaakte courgette van eigen erf en verse bieslook


Carpaccio van verse zalm … dit jaar gevuld met verse tonijn dun gesneden en gepresenteerd met gembertomaat, salade, tartaar van eigen eitjes en zeewiersalade afgemaakt met chips van schorseneren en verse bieslook


Huisbereide en gerookte ham van achterbout van wildzwijn in combinatie met een slowbereiding van rundermuis deze is gepekeld, gedroogd en gerookt met salade, veenbessen - pijpkaneel compote, appel – mosterdzaad compote, salade, en huisdressing afgemaakt met krokante schorseneren en verse bieslook


Tussengerechten


Mini canape van tramezini – brood gevuld met bechamelsaus, oude kaas, gebakken groenten en paddenstoelen,krokant geroosterd onder de grill met een romige paddenstoelen ragout en een tijm/rozemarijn tomaatje afgemaakt met paprikacoulis en verse bieslook


Een huisgepekeld en zacht gebroeid eendenboutje met crème van pastinaak, een Groninger risotto van parelgort en appel – compote afgemaakt met eigen jus, rode wijnstroop en krokante suikerbiet uut de Reiderwolde polder


Gepocheerde schelvisfilet met krokant gefrituurde zeebaars en krokante hele Hollandse garnaatjes afgemaakt met kreeftensaus en poeder van spinazie


Gebakken borstfilet van wilde eend met een crème van pastinaak, een Groninger risotto van parelgort en paddenstoelen, eigen jus van kalf en crispy suikerbiet uut de Reiderwoldepolder


Prijs 4 gangen 52,50 p/p

Prijs 3 gangen 47,50 p/p


Hoofdgerechten

Gebakken ossenhaas in duet met een slowbereiding van het pianostuk van het rund, gepekeld en langzaam gebroeid in de uiensoep geserveerd met een taartje van aardappel, een slowbereiding van winterpeen, aardappelmousseline en eigen jus afgemaakt met rode wijnstroop en verse bieslook


Gebakken hertenbiefstuk met stoofpeer,gebakken paddenstoelen, met ganzenvet gestoofde zuurkool, veenbessencompote en een taartje van gepofte aardappel afgemaakt met eigen jus en rode wijnstroop


Huisbereide lasagne van gegrilde courgette, gegrilde aubergine, tomaat, bechamelsaus, knolselderij, peterselie wortel, pasta, gepofte paprika en paddenstoelen gegratineerd met mozzarella en tomaat afgemaakt met roomsaus en verse bieslook


Gebakken zeebaarsfilets met een romige botersaus, een taartje van aardappel, een rouleaux van baars en zalm, slowbereiding van winterpeen, zalmeitjes en aardappelmousseline afgemaakt met bietenstroop, verse bieslook en chips van truffelaardappel


Bij het hoofdgerecht worden huisgemaakte frites, appel – karamel compote en warme groenten geserveerd


Nagerecht

Grand dessert van de patissier bestaande uit,

Een petit four van frambozen creme, banketbakkersroom, huisgemaakte biscuit en harde wenerdeeg

Huisgemaakt ijs van yoghurt en groene appel

Bavaroise van aardbei met een gelei van bosvruchten