Samengestelde

kerst oudejaars menu's 2020 Catering 49,50 p/p

onze voorgerechten worden op schaal gepresenteerd.

De hoofdgerechten worden in sous–vide vorm geleverd, dit betekent dat u de hoofd gerechten thuis kan verhitten dat is voor onze producten de meest geschikte wijze van op temperatuur brengen.

1 : Breng een passende pan met water aan de kook.

2: Als het water kookt draai dan het gas laag.

3: Voeg de gerechten toe en wacht een half uur.

4: Haal de gerechten uit de verpakking en eet smakelijk!

De bijgevoegde sauzen kunt u het beste in een pannetje warm maken.

De bijgevoegde ovengerechten die gepresenteerd zijn in ovenbakjes kunt u een half uur in een oven van 150 graden verhitten.

Het dessert word zo aangeboden dat de afwerking makkelijk thuis is te doen op uw eigen borden.

Met betrekking tot onze planning is de uiterste datum van bestellen 20 december tevens vragen wij u de bestelling via email te plaatsen.

Met een vriendelijke groet,

Team Backhuys.

voorgerechten

NR 1

Onze klassieker, de Graved Lachs, slow bereiding van verse zalm, onder druk gemarineerd met whisky, dille, rode ui, venkelknol, bruine basterd suiker en zeezout, geserveerd met salade, rode uiencompote, zeewiersalade en remoulade saus

NR 2

Een slow bereiding van eend, per persoon een halve, huis gepekelde, huis gerookte en geroosterde eendenborst. Deze is dun getrancheerd en word geserveerd met oesterzwam, gegrilde courgette, compote van mosterdzaad en Granny smit, tostades met ham en venkelsalade.

NR 3

Een vegetarische salade met groentes, honing, noten en geitenkaas in bladerdeeg, geroosterde oesterzwam, venkelsalade, gegrilde courgette, tostades met tomaten/basilicum salade, salade van huisbereide pasta, huis gedroogde tomaat en gepofte paprika.

Het geheel feestelijk gepresenteerd maar deze keer op een schaal deze is rijkelijk aangekleed met diverse traktaties. De bestelde voorgerechten van de individuele gasten van een gezin worden samen en op 1 schaal gepresenteerd. separe toegevoeg diverse sla soorten en onze huisdressing.

U kunt dan thuis gezellig samen van deze schaal genieten. Bij de schaal worden brood, botersoorten, worstjes en kanen geserveerd.

NR 4

Carpaccio in the box

Huisbereide carpaccio van rund van vlees van boerderij Arkema uit Noorbroek met huisgedroogde tomaat, gepofte paprika, gegrilde courgette en geroosterde oesterzwam

De carpaccio word geserveerd op een bord in een doos

Hoofdgerechten en nagerecht

NR 1 H

Een combinatie van een gepekelde en een zacht gebroeide eendenbout met huisbereide ballotine van een hele uitgebeende parelhoen. Deze is gevuld met een farce van kalkoen en geparfumeerd met truffel.

NR 2 H

slow bereiding van hals – onderrib van rundvlees van biologische vlees boerderij Arkema zacht gepekeld en langzaam in onze jus gebroeid gepresenteerd met geglaceerde sjalot en gekarameliseerde wortel.

NR 3 H
Onze slow bereiding van lamsschouder zacht gepekeld en langzaam in onze jus gebroeid gepresenteerd met geglaceerde sjalot en gekarameliseerde wortel.
NR 4 H
Huis bereidde lasagne van biologische groenten, gegrilde courgette, gegrilde aubergine, gepofte paprika, winterpeen, venkel en huis gedroogde tomaat gepresenteerd met biologische kaas en basilicum.

NR 5 H
Geroosterde en gepocheerde zalm geserveerd met saus van kreeft en garnaaltjes gevuld met gekarameliseerde wortel en courgette.

Dessert

Bavaroise van framboos geserveerd met saus van rabarber en bosvruchten, huisbereid yoghurt ijs, salade van stoofpeer en Grand Marinier, stroop van dragon en slagroom afgemaakt met een huisbereide kletskop.

slagroom

De hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde groenten, geroosterde rozeval, onze appelcompote van appeltjes van Richard uut Pekel en aardappelpuree.


Salade's voor de feestdagen

Salade 1

Huisbereide vis salade gegarneerd met diverse soorten vis schaal en schelpdieren rojkelijke gegarineerd

gerookte vis sooorten, graved laks , zoute haring ,peper makreel ,gevuld ei ,Hollandese garnalen ,Noorse gernalen, gemarineerde gamba,boter en huisgebakken brood.

Kortom een streling voor de tong een lust voor uw oog .

15,50 P/P

Salade 2

Vlees salade huisbereid gegarneerd met diverse soorten vlees waren gerookte vlees soorten

Gevogelte als eend en kalkoen gemarineerd en gerookt

gevulde eieren en samengestelde rauwkost salade 's

Pate ingelegde groenten Alles volgens eigen bereiding en huis receptuur.

huisgebakken brood en boter


14,50 P/P