Voorgerechten:

Het Rund € 10,50

Carpaccio van rund van Groninger weide met salade, huisdressing, huis gedroogde tomaat, gegrilde courgette, gepofte paprika en truffel mayonaise afgemaakt met een krokante broodstengel

De Zalm € 10,50

Onze klassieker, de Graved Lachs, slow bereiding van verse zalm, onder druk gemarineerd met whisky, dille, rode ui, venkelknol, bruine basterd suiker en zeezout, geserveerd met salade, rode uiencompote, zeewiersalade en remoulade saus

Het Varken € 10,50

“Cured” ham van rug filet van varken van Grasdierdorp uit Drouwenerveen, huisgemaakt op traditionele wijze met zeezout geserveerd met rode uienmarmelade, huis gedroogde tomaat, salade met huisdressing en afgemaakt met olie van hand geplukte olijven (ongefilterd)

Vegetarisch € 10,50

Een frisse salade met kruidig gegrilde groenten, lauwwarme geitenkaas op een tostade met honing, rode uiencompote, appel – mosterdzaad compote en gepofte paprika afgemaakt met een krokante brood stengel en bieslook

Soepen:


De kreeft € 9,50

Licht gebonden bisque, op basis van kreeft,hele Hollandse garnalen en langoustine gevuld met gestoomde zalm,groenten en garnaaltjes

De Koe € 6,00

Kou - thee, slow getrokken ossenstaart bouillon gevuld met groenten, lavas uut mien toentje en vlees

Siepelsoep € 6,00

Klassieke Franse uiensoep van happy onions, geserveerd met een kaas crouton

Mosterd € 6,00

Soep van grove Marne mosterd huisrecept,spekjes en room