Weekmenu,

Wisselend menu.

Vis


Afhankelijk van de aanvoer wisselen onze vissoorten, onze gastvrouw verteld u welke vissoorten er in huis zijn


Vegetarisch


Stoetrolle mit porre stouln, Canape van huis gebakken brood met paddenstoelen € 22,50

Canape van tramezini – brood gevuld met bechamelsaus, oude kaas, gebakken groenten en paddenstoelen,krokant geroosterd onder de grill met een romige paddenstoelen ragout en een tijm/rozemarijn tomaatje afgemaakt met paprikacoulis en verse bieslook


Loagjestoarte van knoln, Groenten lasagne € 22,50

Huisbereide lasagne van gegrilde courgette, gegrilde aubergine, tomaat, bechamelsaus, knolselderij, peterselie wortel, pasta uit eigen keuken, gepofte paprika en paddenstoelen afgemaakt met roomsaus en verse bieslook


Kroket van paddenstoelen en groenten € 22,50

Huisbereide kroket van paddenstoelen en groenten geparfumeerd met truffel in samenspel met een huisbereid pasteitje gevuld met groentes, afgemaakt met een fijne roomsaus en bietenstroop


Zwien, boekou en hounder


De geroosterde eend € 22,50

Geroosterde eendenborst, licht gepekeld en op tafel gebracht met appel – mosterdzaad compote, gratin van aardappel en eigen jus

Een slowbereiding van het lam

€ 23,75

De lamsschouder…ontbeend, gepekeld en gesmoord in de oven met rozemarijn en tijm op tafel gebracht met zijn eigen jus, bietenstroop en een crème van peterselie wortel

Herten biefstuk

25,50

Gebakken herten biefstukjes met eigen jus en bijpassend garnituur en een speltstengel

Dik doun in ‘t Backhoes, Tournedos € 27,50

Gebakken tournedos van de haas met gekarameliseerde rode ui gebardeerd met spek, krokante knolselderijsnippers en tijmtomaat, afgemaakt met onze eigen jus , rode wijnstroop en appel-karamel compote

Hoaze van ‘t zwien, Varkenshaas € 22,50

Gegrilde varkenshaas gelardeerd met rozemarijn en geserveerd met een romige botersaus, tijmtomaat en paddenstoelen afgemaakt met een stroopje van biet

Broadstuk van boekou, Braadstuk van het rund € 22,50

Een fijne slowbereiding van rund…deze keer van hals – onderrib, gepekeld en zacht gebroeid in zijn eigen jus met afgemaakt met saus van de botten

Twei moal kaalf, kalf op twee manieren € 24,50

Onze slowbereiding van kalfswang deze keer gekonfijt in eendenvet en in samenspel met langzaam gesmoorde kalfsschenkel geserveerd met eigen jus van kalf


Desserts


Ambachtelijk bereid appeltaartje geparfumeerd met citrusfruit , gevuld met banketbakkersroom en amandelspijs met vanille ijs , slagroom en warme custard

€ 6,50

“ Oet mien toentje”

Rabarber zoals Dirk die maakt, lekker fris met ambachtelijk
bereide yoghurtijs en een scheutje room

€ 6,50

Weekdessert, vraagt u gerust aan de bediening

€ 6,50

Huisgemaakte crème brulee met vanille-ijs en bosvruchtensaus

€ 6,50

Lekker Sloap’n

Vanille – ijs met warme custard, een lepeltje rabarber, crème de cassis, slagroom, krokante flensjes en een koekje van eigen deeg

€ 6,50